Chorvátska značka, ktorá vyrába tradičné domáce istrijské cestoviny v Kanfanare na Istrii.
Exkluzívne zmäsy na prípravu rozmanitých jedál s vôňou a chuťou svetových kultúr.
Funkčné zloženie oceňujú nielen vrcholoví športovci, ale aj bežní ľudia
Slovenská rodinná firma s viacgeneračnou tradíciou
Buďte vždy v obraze, odoberajte novinky, tipy, triky a motiváciu k maximálnemu výkonu!
Vyberte si z ponuky svetoznámych značiek
Ponúkame služby jednoduchej a rýchlej výmene pri nespokojnosti
Reagujeme rýchlo v časoch od 8:00 do 16:00
Ponúkame najlacnejšie ceny produktov
You must be logged in to manage your wishlist.
Približný termín odoslania: 29.04.2025
Vypestované na Slovensku.
Fazuľa maslová je druh veľkej fazule. Po uvarení chutí ako jedlé gaštany. Obsahuje veľa železa, vápnika, draslíka, vitamínu C a vitamínov skupiny B, preto by nemala chýbať vo vašom jedálničku! Pri dlhšej tepelnej úprave sa ľahko rozvarí. Hodí sa najmä do omáčok a nátierok.
Benefity maslovej fazule:
-fazuľa reguluje hladinu cukru v krvi
-má nízky glykemický index, zasýti vás na dlhší čas
-prospieva srdcu
-znižuje depresiu
-pomáha pri tvorbe pigmentu kože a spojivového tkaniva.
-pomáha pri predmenštruačnom syndróme.
-zlepšuje zdravie očí.
-vďaka vysokému obsahu kyseliny listovej zabraňuje vrodeným poruchám